Вече сме на Save The Planet 2019!

За поредна година Ecosol участва на специализираното изложение за управление и рециклиране на отпадъци Save the Planet. Сред експонатите, които ще Ви покажем, са някои от най-продаваните ни продукти, както и техника от нови партньори.

Сред бестселърите, които ще Ви демонстрираме на щанд B8 в зала 5 на Интер Експо Център-София, са:

  • Компактна електрическа сметосъбираща машина от Glutton-Белгия – с ниски нива на шум, лесна за употреба и подходяща за градска среда и затворени пространства;
  • Професионална метачна машина с немско качество от Hako – изключително маневрена, високопроходима и свръхикономична, подходяща за миене и метене на паркови алеи, площади, пътни настилки и др.
  • Комбиниран мини багер-товарач Hidromek – универсална машина за разнообразни приложения, висока икономичност, мощност и проходимост. Компактният ѝ дизайн позволява работа както на открити площи, така и в ограничени пространства. Предлага се с голям избор от прикачни съоръжения.

Ще Ви представим също нашия нов партньор Tehnix – производител на оборудване за компостиращи и сепариращи инсталации с над 30 години опит. Портфолиото на Tehnix включва разнообразни екологични решения както за общини, така и за частни компании, които експлоатират депа и сметища – мобилни и стационарни сита, компактори и сепаратори, техника за отводняване, сепариране и пречистване на комунални отпадни води, маслоуловители, сметоизвозващи автомобили, контейнери и други.

„Предлаганата от нас техника е подходяща както за общини, така и за частни фирми. Нашите търговски специалисти предлагат консултации и детайлна техническа информация, за да помогнат на клиентите да получат най-подходящо и ефективно оборудване за своите нужди”, коментира Таня Иванова, търговски мениджър в „Екосол България”.

За да получите детайлна информация за всеки продукт, посетете ни до 18 април в Интер Експо Център. Очакваме Ви!

Вижте още: Високотехнологичните продукти на Tehnix решават екологични проблеми за общини и частни компании, интервю с Таня Иванова, търговски мениджър в „Екосол България“.