Екосол България вече е официален представител на Tehnix

Екосол България АД вече е официален представител на хърватската компания Tehnix – производител на оборудване за компостиращи и сепариращи инсталации с над 30 години опит. Портфолиото на Tehnix включва разнообразни екологични решения както за общини, така и за частни компании, които експлоатират депа и сметища – мобилни и стационарни сита, компактори и сепаратори, техника за отводняване, сепариране и пречистване на комунални отпадни води, маслоуловители, сметоизвозващи автомобили, контейнери и други.

„Представянето на Tehnix в България е един от акцентите ни за 2019 година. Ще наблегнем върху оборудването за компостиране – компости, сита, шредери, както и цели поточни линии за сепариране на отпадъци. Причината за това решение е, че забелязваме повишена чувствителност към екологията както в големите градове, така и в малките общини, които имат своите екопроблеми и искат да ги решат”, коментира Таня Иванова, търговски мениджър в Екосол България.

Продуктите на Tehnix ще бъдат представени и по време на тазгодишното изложение за управление на отпадъци и рециклиране Save the Planet. Събитието ще се проведе между 16 и 18 април 2019 г. в Интер Експо Център, гр. София. Научете повече, като посетите щанда на Екосол България – щанд B8 в зала 5. Очакваме Ви!