Екосол България с нов доволен клиент

Hidromek

Екосол България достави нов багер Hidromek HMK 390LCHD.

Багетър е последно поколение машина и е част от иновативната серия H4. Hidromek HMK 390LCHD e произведен с подобрен дизайн на хидравличната система . Той предлага изключителна производителност – багерът работи по-бързо, по-продуктивно и по-ефективно. Техниката от серията H4 върши повече работа, с по-малко гориво, следователно инвестицията в Hidromek HMK 390LCHD си струва повече отвсякога.

Създаден с подсилена конструкция багерът издържа на изключително тежки условия на работа, има дълъг експлоатационен живот и гарантира плавен работен процес.

Hidromek HMK 390LCHD осигурява оптимална сигурност по време на работа, благодарение на ROPS&FOPS кабината, много по-широкият зрителен капацитет (минимизира мъртвата точка), значително подобреното нощно виждане, предупредителна звукова система и система за задържане на пламъка.

Багерът разполага още със система за автоматично спиране, помпа за преност на гориво, технология за увеличаване на мощността и 8-сензорен контролен панел.

Hidromek HMK 390LCHD, като част от серията H4 е оборудван с Opera (HİDROMEK Операторски интерфейс), за да може операторът лесно да използва машината и да се чувства комфортно и спокойно, подобно на офис среда.

Пожелаваме на новите собственици успешна и продуктивна работа!