Екосол България Ви кани на Архитектурно-строителна седмица 2022

excavator hidromek

Уважаеми партньори,

Екосол България Ви кани на Архитектурно-строителна седмица 2022 – международното изложение за енергийно-ефективно, екологично и функционално строителство. Тя ще се проведе от 30 март до 2 април в Интер Експо Център, гр. София. Архитектурно-строителната седмица се организира ежегодно, а през 2022 г. ще бъде 22-то издание, събитието продължава да се развива и надгражда предишните издания и се утвърждава като най-мащабното бизнес и професионално изложение в строителния сектор.

Екосол България ще Ви очаква в зала 3, на щанд C8. Подготвили сме ви интересни демонстрации на машини от топ производители, както и специални предложения.

Сред акцентите на щанда ще бъдат верижният багер Hidromek HMK 145 LC SR и комбинираният багер-товарач Hidromek 102B.

HMK 145 LC SR е градски багер, който е проектиран така, че да ви предостави едновременно отлично мощност и изключителна прецизност в градска среда и в тесни и затворени пространства, с цел избягване на риска от повреда и подобряване на безопасността при всякакви терени и условия. Той има малък радиус на завиване със своя тип стрела от две части и компактно разположение. Това го прави предпочитан избор за строителство, озеленяване, полагане на материали и подравняване в тесни пространства.

HMK 145 LC SR притежава компактна външна структура и здраво шаси. Той е проектиран с цел постигане на максимална производителност. Верижният багер HMK 145 LC SR има за цел да накара оператора да се чувства комфортно и спокойно, като в офис. За тази цел е използвана Opera Control System, за да се улесни лесното управление на машината. Големият сензорен екран и двете конзоли с джойстик са позиционирани за най-добра ергономия и осигуряват лесна и безопасна работа. Освен това неговата кабина с ROPS осигурява безопасно пространство за оператора.

Комбинираният багер-товарач Hidromek 102B е бестселър в България – той съчетава високата технология с отличното качество и разумната цена. Здравата му конструкция и компоненти спестяват разходи по поддръжка и забавянето на работния процес, многофункционалното прикачно оборудване осигурява по-голямо приложение на машината, а високата мощност и производителност гарантират бърза и качествена товаро-разтоварна и изкопна дейност.

Предимства на багер-товарач HMK 102B:

  • Система за по-нисък разход на гориво;
  • Нисък шум и минимални ремонтни разходи;
  • Хидравлична спирачна система, която се отличава с плавност, ергономичност и лесно управление;
  • Усилени мостове, специално разработени за серията Maestro, които предотвратяват приплъзване на гумите;
  • Една действително многофункционална машина с огромен набор от прикачно оборудване – хидравличен чук, свредла, щипки, гребла за сняг, общо 16 кофи с най-различни приложения;
  • Системата Soft drive поглъща ударите и сътресенията, които се получават при движение с пълна кофа по трудно проходим терен.

Можете да се възползвате еднократно от безплатен вход, като се регистрирате за събитието тук: Регистрация или изтеглите и разпечатате нашата покана за беплатен вход от тук.

Заповядайте!