Екосол България достави верижен багер Hidromek HMK 310 LC на нов клиент

Hidromek

Верижният багер Hidromek HMK 310 LC вече е част от работния арсенал на поредния доволен клиент на Екосол България.

HMK 310 LC е част от иновативната серия на Hidromek H4. Машините от серията притежават подобрен дизайн на хидравличната система, те са произведени да работят по-бързо, по-продуктивно и по-ефективно. Не на последно място – серията H4 е работи с по-нисък разход на гориво, което я превръща в предпочитан избор за всеки клиент.

17 % по-продуктивно*

Намалявайки времето на работния цикъл, благодарение на по-големия капацитет, скорост на кофата и новата си технология, HMK 310 LC извежда производителността на най-високо ниво.

7% по-ефективно*

С подобренията в прикачното оборудване и хидравликата, багерите от серия H4 вършат повече работа за по-малко време.

10% по-бързо*

С по-бързите хидравлични движения (благодарение на иновативния дизайн на хидравличната система) Ви гарантират същите резултати, но в по-кратки срокове.

По-издръжлив

Hidromek HMK 310 LC притежава подсилена конструкция, която му позволява да се справя перфектно при тежко натоварване и в трудни полеви условия – дори тогава той продължава да работи гладко и с максимална производителност. Дългият експлоатационен живот на машината също е сред ключовите му предимства.

Безопасна работна среда

ROPS&FOPS кабина

Притежавайки стандартите на ROPS (Защитна структура при преобръщане) и FOPS (Защитна структура от падащи предмети), багерите от серия H4 осигуряват максимална безопасност и издръжливост.

Широк зрителен капацитет

Създадени с акцент към безопасността на работното място, цялата серия H4 гарантира отличен зрителен капацитет, като минимизира мъртвата точка на страничните и задните камери. Заедно с по-големия брой на LED фаровете, нощното виждане е значително подобрено при багерите от серия H4.

*Данните са подготвени в сравнение с предходната серия в режим HP.

Пожелаваме на новите собственици отлични резултати и лека работа!