Екосол България АД достави два комбинирани багер товарачи Hidromek 102B Alpha на фирма Строителна Компания Загора ЕАД от гр. Стара Загора

Hidromek

Ние от Екосол България АД сме радостни да съобщим за успешната доставка на два комбинирани багер товарачи Hidromek 102B Alpha на нашия партньор, фирма Строителна Компания Загора ЕАД„.
Екосол България АД е водеща компания в областта на продажбата и доставката на строителна и комунално-строителна техника. Основен партньор на фирмата е Hidromek известен с високото качество на своите машини и гарантираното им производство. Като официален представител на Hidromek в България, Екосол има задълбочено познание и опит в продажбата и сервизирането на произвежданите от Hidromek комбинирани багер-товарачи, колесни и верижни багери, товарачки и грейдери. Сигурни сме, че комбинираните багер товарачи Hidromek 102B Alpha закупени от Строителна Компания Загора ЕАД ще отговорят на всичките им нуждите и ще им помогнат в техните проекти.

Фирма Строителна Компания Загора ЕАД, която е известна в бранша си със своята надеждност и качество на предоставяните услуги, избра комбинираните багер товарачи Hidromek 102B Alpha, за да задоволи своите нужди. Компанията е единствен производител в региона със затворен цикъл на производство – от добива и преработката на инертни материали, производство на бетонови и строителни разтвори, заготовка на армировка, електрически табла и оборудване, производство на бетонни изделия, до готов строителен продукт.

Комбинираните багер товарачи на Hidromek 102B Alpha са изключително функционални и високопроизводителни машини, предназначени за различни строителни и комунално строителни дейности”- каза представител на фирмата. “Hidromek 102B Alpha се отличават с висока мощност, маневреност и надеждност, което ги прави идеален избор за нашата компания” – допълни той.

Пожелаваме на новите собственици отлични резултати и лека работа!