ЕКОСОЛ БЪЛГАРИЯ АД ДОСТАВИ ЧЕТИРИ КОМБИНИРАНИ БАГЕР ТОВАРАЧИ HIDROMEK К4 НА ВИК ГР. РУСЕ

Hidromek

Екосол България АД с гордост обявява успешната доставка на четири комбинирани багер товарачи Hidromek К4 на ВиК гр. Русе.
Екосол България АД, водеща компания в областта на продажбата и доставката на строителна и комунално-строителна техника, е основен партньор на световноизвестния производител Hidromek. Hidromek е известен с високото качество на своите машини и гарантираното им производство. Като официален представител на Hidromek в България, Екосол разполага с задълбочено познание и опит в продажбата и сервизирането на произвежданите от Hidromek комбинирани багер-товарачи, колесни и верижни багери, товарачки и грейдери.
Четирите комбинирани багер товарачи Hidromek К4, доставени на ВиК гр. Русе, са създадени с оглед на най-високите стандарти за производителност, надеждност и ефективност. Тези машини предоставят висок клас производителност при строително-монтажни и комунални задачи, което ги прави идеалният избор за професионалните нужди на ВиК гр. Русе.
С новите комбинирани багер товарачи Hidromek К4, ВиК гр. Русе разполага с модерни и надеждни машини, които ще подпомогнат успешното изпълнение на техните амбициозни проекти.
Екосол България АД продължава да бъде надежден партньор за своите клиенти, предоставяйки техническа експертиза и качествени машини, отговарящи на изискванията на съвременната строителна индустрия.
За допълнителна информация относно продуктите и услугите на Екосол България АД, посетете www.ecosol.bg