Hidromek

Екосол България е горд партньор в Кариера Дядово, който сега разширява своя флот с третия верижен багер от последната иновативна серия на Hidromek – H4. Със задоволство обявяваме, че HMK 310 LC, с впечатляващ дизайн на хидравличната система и подобрена производителност, вече е неразделна част от механизацията на нашия постоянен клиент, Бултранс Корект

*Hidromek H4 Серия: По-Силни, По-Бързи, По-Продуктивни

HMK 310 LC е част от иновативната серия H4 на Hidromek. Машините в тази серия се отличават с подобрен дизайн на хидравличната система, позволяващ по-голяма сила на откъсване и по-бърза и ефективна работа. Тези багери са създадени, за да отговорят на най-взискателните нужди на клиентите, като предоставят ненадмината производителност във всяко приложение.

**Ефективност и Икономия от Гориво

Освен подобрения дизайн и повишена производителност, серията H4 съчетава и икономия от гориво. Това прави HMK 310 LC не само мощен, но и икономичен избор за всяка строителна задача. Клиентите на Hidromek H4 багери се наслаждават на по-дълъг период на работа с по-ниски разходи за гориво, което допринася за оптимизирането на производствения процес и намаляване на оперативните разходи.

***Надежден Партньор – Бултранс Корект

Кариера Дядово, представлявана от фирма Бултранс Корект, продължава да ни впечатлява със своята преданост към качеството и иновациите в кариерната индустрия. Този трети верижен багер Hidromek HMK 310 LC е свидетелство за стремежа на Бултранс Корект към върховите стандарти в своите проекти.

С увереност и гордост съобщаваме, че нашият клиент избра най-доброто, а ние сме тук, за да гарантираме качествено обслужване и подкрепа при всяка стъпка от този иновативен строителен процес.

И така, Hidromek HMK 310 LC продължава да утвърждава позициите си като предпочитан избор за всяка строителна нужда. Ние сме горди, че сме част от успеха на нашите клиенти и с нетърпение очакваме да видим как новият багер ще подпомогне в реализацията на впечатляващите проекти на
Кариера Дядово и Бултранс Корект