Екосол България достави нов багер Hidromek HМК 62 SS

Hidormek 62ss

Екосол България достави на свой клиент в община Долни Дъбник нов мини комбиниран багер HMK 62 SS.

HMK 62 SS е голямо решение в компактна машина..той е проектиран да надмине очакванията на клиентите; Висока производителност, гъвкавост, експлоатационен комфорт и безопасност. HİDROMEK HMK 62 SS предоставя на клиента компактна, но надеждна и здрава машина, дори при най-тежки условия и при дълги работни часове.

Можете да извършвате всички дейности, изискващи две различни машини, мини багер и мини товарач, с една машина. HMK 62 SS ви предлага допустими инвестиционни разходи и възможност да изразходвате по-малко време за повече работа.

Машината притежава мощен двигател, който гарантира изключителна производителност. Сърцето на силовото предаване HMK 62 SS е дизеловият двигател с турбокомпресор KUBOTA, който е съвместим с разпоредбите за емисиите на отработени газове на САЩ EPA Tier 4 и Stage  III-A. Този изключителен двигател  създава мощност от 59 HP, която е най-добрата в своя клас. Тази мощност предлага  агресивна производителност, бързи времена на цикъла и бърза реакция, което прави живота ви по-лесен на работни обекти.

Пожелаваме на новите собственици отлични резултати и лека работа!