Ecosol взе участие на Специализираното изложение „Общинско ЕКСПО”

Ecosol

Щастливи сме да съобщим, че и тази година Ecosol участва на традиционното специализирано изложение „Общинско ЕКСПО” в  курортен комплекс „Албена“.

Изложението събира на едно място както местните власти, така и частния и неправителствения сектор. Събитието даде прекрасна възможност на всички страни да обменят идеи за бъдещи проекти – от една страна общините, представиха своя потенциал и плановете си за развитие, а от друга страна бизнесът направи демонстрация на свои стоки, продукти и услуги.

Ecosol отново показа, че партньорите, с които работи са световно признати производители, лидери на различни пазари, сред тях: Hidromek, Cinar, Hako, CMC, Glutton и още.

Комбинираният багер-товарач Hidromek 102B ALPHA е сред най-добрите инвестиции, които общините могат да направят. Той разполага с изключително здрава конструкция, а компонентите спестяват разходи по поддръжка. Многофункционалното прикачно оборудване позволява на машината да намира различни приложения, докато високата мощност и производителност са гаранция за качествена и лесна товаро-разтоварна и изкопна дейност.

Машините за пътна маркировка CMC са на пазара повече от 40 години, а пазарният им дял непрекъснато расте, което и едно от доказателствата за изключителното им качество. Предлаганите машини са много гъвкави по отношение на възможностите за окомплектоване за изпълнението на различни задачи, в зависимост от специфичните нужди на всеки клиент.

Независимо какъв е сезонът навън специализираните универсални машини за качествено почистване и поддръжка на околоната среда Hako ще се справят отлично с поставените задачи. Те са компактни, икономични и универсални. Те могат да почистят улиците и тротоарите, но и да поддържат парковете и да почистят снега в тесни градски улици.

Вижте метачната машина Hако, която Ecosol представи на изложението в действие тук: Hako CM650

Вижте още сними от участието на Ecosol в изложението в галерията по-долу: