Електрическа мотометачна машина Glutton ZEN

Производител: Negri

100% електрическо задвижване и работни функции.

Нулеви емисии на СО2

850 литра обем на разервоара.

Ергономичен дизайн и кабина.

По запитване

Изпрати запитване